Preview Mode Links will not work in preview mode

rikedomspodden

Nov 27, 2019

Premiäravsnittet på temat Engagemang! Vilket bättre sätt finns att kicka igång det nya ämnet än med vår egen engagemangs-mästare Niklas Delmar? Hör också Lennart och Maria sätta begreppet engagemang på prov och fråga sig vad engagemang egentligen är.


Nov 22, 2019

Stafettpodden har nått sin slutspurt och i sista avsnittet får vi höra Pia intervjua Charlie om Balansekonomi. Vad som började med en idé och en mission att utbilda människor om hur man kan ta hand om sin tid, sina pengar och sin energi har sedan vuxit till en institution som gett Sverige "Lyxfällan", hållit...


Nov 20, 2019

Niklas, Pia och Johan summerar temat Hållbarhet och ger konkreta tips på hur du går från ord till handling gällande hållbarhet. Inom vilka områden är hållbarhet viktigt i ditt liv? Hur ska du tänka för att nå det, och måste hållbarhet alltid vara så PK?


Nov 13, 2019

Andra avsnittet på temat hållbarhet. Vad innebär det egentligen att leva hållbart, och hur vet vi om sättet vi lever på är hållbart i längden? Charlie delar med sig om den mentala resan till att leva ett hälsosammare liv och Pia berättar om sina tankar om hur en ändrad attityd kan bidra till en mer hållbar...


Nov 6, 2019

Hållbarhet är nyckeln till att kunna njuta av goda goda relationer, sunda vanor och en vacker miljö, både nu och i framtiden. Så hur kan vi arbeta för att få in mer hållbarhet i våra liv? Hör detta och mer i första avsnittet på temat hållbarhet.