Preview Mode Links will not work in preview mode

rikedomspodden

Feb 26, 2020

Vad är den egentliga nyttan med empati? Vi gräver djupare i skillnaden mellan empati och sympati och tar en ny vinkel på ämnet i form av hur stor empati du har för dig själv, vilket resulterar i hur du kan använda empati för att maximera ditt självledarskap.


Feb 19, 2020

Var med i ett fantastiskt fint samtal på temat Empati. Lennart och Pia  pratar om ämnet ur ett brett perspektiv, från upplopp och företagande till skilsmässa och medlidande. Vad är skillnaden mellan empati och sympati? Och varför är empati en så oerhört viktig del i både företagandet och livet?


Feb 13, 2020

Sista avsnittet på temat uthållighet ger dig inspiration, tips och trix kring hur du kan tänka för att få bättre uthållighet i livets områden. Är det bäst att köpa en för liten eller för stor kostym för att skapa uthålligheten att hålla fast vid nyårslöftet? Och vad är Johans allra bästa tips på den...


Feb 5, 2020

Diskussionen fortsätter på ämnet uthållighet! Lennart och Pia delar med sig av sina erfarenheter och sina starkaste och svagaste sidor gällande uthållighet. Vad är skillnaden mellan att stå ut och ha uthållighet? När är uthållighet en nackdel och hur kan man träna sig till bättre uthållighet?