Preview Mode Links will not work in preview mode

rikedomspodden

May 31, 2022

För många är inkomst lika med lön. Det finns dock en rad andra möjligheter för att öka på bankkontot. Charlie och Lennart förklarar strategierna bakom förkortningarna A, F, S och I och varför att ha kunskapen om dessa kan få kontot att växa på flera fronter samtidigt.


May 25, 2022

Vi har inte alltid möjligheten att styra över alla omständigheter omkring oss. Vissa saker kan vi påverka och andra inte. Hur mycket ska vi anstränga oss för att ändra vår tillvaro och när ska vi välja det som är?


May 18, 2022

Drömmen för många och ett mantra inom Balansekonomi är att "Bygga ett liv du inte behöver semester ifrån". I veckans avsnitt gräver vi djupare i principen och diskuterar om det är så svartvitt som det låter och hur vi kan balansera både jobb och semester.


May 11, 2022

Vi har tidigare pratat om betydelsen av att känna tacksamhet, men hur är det med de sakerna som vi inte känner tacksamhet för? Vilka stolpar står i vägen för oss och vad finns på andra sidan?


May 4, 2022

Varför vaknar vi inte och är tacksamma för att vi inte har huvudvärk?

Charlie och Lennart tar i veckans avsnitt upp tacksamhet - och varför vi ofta känner en brist på den. Hur kan vi vara närvarande till de värdefulla saker vi har runt oss och hur kan vi känna tacksamhet över grannen som driver dig till...